joi, 8 octombrie 2009

România, țara cu cea mai scumpă mâncare din Europa

Impozit forfetar, concedii fără plată, disponibilizări, reduceri de salarii, scumpiri halucinante care nu au la bază niciun studiu real, cam astea sunt, în mare, măsurile anticriză luate de Guvern.

Din cauza reproșurilor primite pentru că jumătatea lui de neuron, aflată și ea în moarte clinică, n-a reușit să proceseze o soluție optimă pentru a scoate țara din criză, Boc și-a ieșit din pepenii aduși la pachet cu E-uri fără număr din Turcia, Siria și/sau China și odată s-a încordat el, s-a scremut și a clocit o măsură nu anticriză, ci pentru criză, pentru adâncirea ei!

Guvernanții au anunțat ca Taxa pe Valoare Adăugată se va majora cu cel puțin 4 procente din 2010. Pe lângă șomaj și scăderi salariale, românii vor avea de înfruntat și o avalanșă de scumpiri ale alimentelor. În 2010 vom cheltui pe mâncare cu cel putin 20% mai mult decât acum. Și cum creșterea prețurilor la alimente va fi mult mai mare decât majorarea TVA-ului, vom fi țara cu cea mai scumpă mâncare din Europa și cu salariile cele mai mici. Vom mânca din ce în ce mai prost și mai scump.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu