joi, 2 aprilie 2009

Jurnalisti inarmati. Declarati periculosi!

Jandarmii s-au riscat si in acest an sa ne dea arme pe mana. Cele doua unitati, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Gruparea Mobila Bacau, au organizat astazi, in poligonul Gheraiesti, "Cupa Presei la Tir 2009".

Editiile anterioare ale competitiei le-au dat jandarmilor certitudinea ca n-o sa innebunim brusc si n-o sa tragem ca descreieratii, provocand "accidente". Asa ca, ne-au inarmat cu Makaroave si ne-au lasat sa ne luptam cu tintele.

O siguranta nejustificata au prezentat, totusi, sefii din presa care s-au inscris in concurs, ai mei mai exact, si care n-au luat in calcul ca subalternii ar putea suferi, ca tot e criza mondiala si se poarta, de senilitate prematura. Eu, spre exemplu, ma simt foarte confuza in ultima perioada...
Aceasta ipoteza a starnit maaaare veselie in poligon, s-au facut glume si scenarii care mai de care mai amuzante si unul dintre sefi, Claudiu Boangiu aka Poe, radea de mama focului, dar parca nu era rasul lui...

Daca in alti ani, tintele erau ciuruite de la un capat la altul, anul acesta, s-a tras mai mult pe langa. In forma maxima s-au dovedit a fi corespondentul Antenei 1, Marius Fundulea, si ziaristul Codrin Pop, de la Desteptarea. Ei au scos un punctaj identic, prin marcarea unui 10 si a doi de 9 fiecare, care i-a si clasat pe locul I la individual. La categoria "echipe", pe locul I s-a situat Ziarul de Bacau, prin cuplul Razvan Bibire si Claudiu Boangiu.

Lingura de lemn, acordata pentru “performanta” de a nu nimeri tinta, nici macar in afara cercului, i-a revenit corespondentului Radio Romania Actualitati, Florin Filioreanu. “Performanta” a fost atinsa de mai multi, printre care si subsemnata, dar lingura de lemn fiind una singura s-a hotarit sa-i revina lui “nea’ Fili”.
Am un "feeling" ca as fi dat dovada de mai multa dibacie in manuirea Makarovului daca in locul tintelor s-ar fi aflat sefii mei... (glumesc! i think... :-")
In Counter Strike parca era mai usor!
Am, totusi, satisfactia ca trag infricosator de bine cu puscociul. Anul trecut am scos un punctaj "de-a dreptu' pur si simplu". Anul asta nu ne-au mai lasat sa tragem cu pistoalele mitraliera, nu stiu de ce, poate s-or fi prins si jandarmii ca erau niste sefi printre noi si nu si-au asumat riscul. Un simpatic domn colonel a si mentionat, de altfel, ca nu vrea sa dea cu subsemnatul ;)).

Domnu' B, Poe si Ramirez, facem un Counter in retea ?? :D Eu o sa joc de partea teoristilor, deh, obisnuinta de a fi impotriva sistemului :P





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu