marți, 19 mai 2009

Ce vor femeile ?!?!?! Există un bărbat care ştie!

Femeile au nevoie de protecţie, tandreţe şi penis

.... de Tudor Chirilă

Barbatii stiu asta dar sunt convinsi ca penisul le poate inlocui pe primele doua. Ei nu stiu ca penisul este in multe cazuri primul lucru de care femeia s-ar dispensa in cautarea fericirii. Barbatii uita mereu de tandrete si protectie. Uita pentru ca sunt suficienti, invingatori, virili si lipsiti de nuante. Pana si orgasmul e lipsit de nuante la barbati. Nici macar nu il putem mima. Astfel ca prima intrebare care vine in mintea barbatului inselat este : O fi mai bun la pat ca mine? Apoi invariabil: Are penisul mai mare? Nici prin cap nu-i trece barbatului suficient, invingator si viril ca adversarul care tocmai i-a luat urma prin asternuturile iubitei a avut mai mult timp, a pus intrebari nerostite demult, a mangaiat, a avut rabdare si a ascultat atent cu blandete in privire.

Ce are cheliosul ala cu burta in plus fata de mine? Ala e barbat? Ce dracu are ala in plus? Un penis mai mare? Nu, frate, are mai multi bani! vine invariabil eternul raspuns. Asa e, de multe ori,zicem si noi. Dar nu despre acele femei si barbati vorbim noi.

Nimanui nu-i trece prin cap ca barbatul cu chelie si burta intelege sa pretuiasca femeia de langa el cu disperarea celui care poate pierde ultimul tren. Trecut prin multe, cu cicatrice in suflet si dezavantajat fizic, trecut de prima tinerete el stie ca unica sansa este sa mangaie, sa asculte, sa inteleaga, sa fie atent sa deschida usa inainte ca ea sa sune. Si mangaie, asculta, intelege. Desavarseste un ritual al gesturilor care conteaza, este mereu prezent, gata oricand sa intinda un brat, nu foarte puternic dar mereu oportun. Mai presus de orice nu cere nimic in schimb, cel putin nu in mod evident pentru ca, sa nu uitam, si el e barbat, vanator experimentat.

Cu lacrimi in ochi varsate pe ascuns cand masina ruleaza monoton si ea priveste absent peisajul de pe scaunul din dreapta, femeia va decide sa renunte la penis care ii da fiori de multe ori pe saptamana - nu e de ajuns. . . El, tinar carierist si stresat, conduce si nu intelege ce dracu ar mai trebui sa faca pentru linistea cuplului. Ca doar depune toate eforturile. Trage masina pe dreapta si se usureaza in plin camp. Se urca inapoi fara sa-si aduca aminte ca ea l-a rugat sa-i aduca puloverul din portbagaj. Vor ajunge in curand la munte. Undeva la acelasi hotel se vor intalni cu un barbat jovial trecut de prima tinerete dar cu zambet irezistibil si povesti fantastice.

Femeile au nevoie de protectie si tandrete.
Femeile renunta cel mai usor la penis.
Barbatii renunta la tandrete si protectie.
Acest razboi surd al neintelegerii va da nastere profitorilor . Cine sunt ei? Pe termen scurt: amantii. Pe termen lung: cei intelepti si rabdatori.

Pe drumul de intoarcere el este bucuros si usurat ca ea si-a revenit. E vorbareata si nu mai priveste absenta pe geam. Si zambeste ca in prima zi. E prea neatent ca sa realizeze inceputul sfarsitului.

Pe terasa hotelului barbatul jovial, trecut de prima tinerete savureaza un cognac. . . Pe buza paharului este zahar. . .

Nu l-aş fi suspectat niciodată pe Chirilă de atâta sclipire de geniu. Nu pot să zic decât: bravo lui! Odată ce deţine "secretul" sper că se şi comportă ca atare. Sunt convinsă că mai sunt bărbaţi care au descoperit ceea ce susţine Chirilă, însă lenea, pasivitatea, comoditatea, laşitatea uneori, îi impiedică să-şi urmeze/susţină propriile convingeri. Ceea ce e trist!

10 comentarii:

  1. Mai bine lasai textul fara comentariu...

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce ?! Crezi ca a descoperit Chirila gaura din macaroana si mersul pe jos?!

    Numarul barbatilor care stiu si inteleg ceea ce-si doresc femeile, acele femei la care face referire Chirila, este suficient de mare. Nu sunteti voi chiar atat de oligofreni pe cat ne-am dori noi, din misandrie, sa fiti! Lipsa unei atitudini corespunzatoare are la baza cele mai ridicole cauze.
    Cunosc barbati care sunt destul de cerebrali si care recunosc ca nu mai fac aia sau cealalta din comoditate. "Eiii, ea trebuie sa stie ca o iubesc dupa atatia ani!" Plecand de la falsa impresie ca "stie ea, nu mai tre sa spun/fac eu" ajungi ca locul sa-ti fie luat de unul "mic, chel si cu burta" si mai invarsta decat tine.

    O prietena imi zicea mai devreme pe mess: "La inceput imi deschidea portierea, acum aproape ca trebuie sa ma urc din mers".
    Think of that, dear Equilibrium ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu s-ar mai instala comoditatea (de cele mai multe ori) si relatia n-ar mai tinde in ani si ani spre una "frateasca", nu s-ar mai ajunge la: "tu cine esti? dar tu cine esti? nu te mai recunosc, nu mai esti omul de care m-am indragosit!"

    Daca "daca si cu parca" nu s-ar plimba impreuna intr-o barca............. ar exista mai putine divorturi si cupluri mai fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Liv, permite-mi sa fac o adaugare. Prin relatie "frateasca" nu te-ai referit cumva la partea "amicala" sau "tovaraseasca" a unei relatii ? Sunt de parere ca dragostea frateasca are o cu totul alta insemnatate. Cred ca este o dragoste mult mai puternica, profunda, matura chiar, avand in vedere ca poti ajunge la acea capacitate de a-ti impartasi gandurile liber, fara sa te temi de o eventuala vulnerabilitate (sa ajungi sa fii manipulat, sau mai rau, "atacat").

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa zic si eu ceva...nu-mi mai recunosc iubita....suntem impreuna de aproximativ 4 ani si pur si simplu nu mai e ea...a inceput sa copie gesturi, moduri de a vorbi de la o prietena de a ei pe care o cunsoaste de aproximativ 1 an. Se enerveaza din absolut orice, daca ii zic ca s-a schimbat si ca de ce nu mai e ca inainte iar se enerveaza, daca ii zic sa iesim undeva se motiveaza ca e obosita sau ca are altceva de facut dar cu toate astea imi zice in fiecare zi ca ma iubeste doar ca eu nu mai simt asta...parca a disparut magia dintre noi...va rog sa imi dati niste sfaturi postandu-le pe pagina aceasta...va multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @screwie

    Dragule, dragostea frateasca nu are ce cauta intr-o alta realtie decat in cea dintre frati! Si nu este cu nimic mai "matura" decat dragostea din relatiile de alta natura!

    Cand ajungi sa-ti tratezi partenerul de viata ca pe un frate, gata, s-a dus dracului totul!
    Tinerii se grabesc sa se familiarizeze cat mai repede cu partenerul ori asta e inceputul sfarsitului, vorba lui Chirila. Sunt lucruri care trebuie tinute departe de ochii, urechile si nasul celui de langa tine. Oricat de aiurea ar putea suna exemplul meu, dar uite, sunt chestii fiziologice care nu se fac in preajma NIMANUI! Eu chiar nu vreau sa-mi aud sotul dand gaze, garaind si facand D-zeu stie ce altceva, pur si simplu nu vreau!

    In alta ordine de idei, cuplurile nu stiu sa pastreze niciun gram de mister si cand a intervenit obisnuinta s-a dus naibii si pasiunea si totul. Ca sa nu mai zic ca cea mai mare parte dintre oameni, dupa cativa ani de casatorie (din ce in ce mai putini) renunta la a se mai ingriji, de orice! Femeile se fac cat China, nu se mai aranjeaza si, desi unele nu recunosc si altele nu sunt constiente, isi neglijeaza barbatul. Nu mai au forta, rabdare, nevoie sa mai faca micile lucruri care-l incantau candva atat de mult pe partener si care produc scantei in relatii. Iar pe de alta parte, barbatii iau atitudina din textul lui Chirila. Asta in cel mai fericit caz, ca de obicei incep sa vada cu alti ochi colega de birou, secretara, vecina de la 3, etc.

    Anonimule, vezi ca fatuca ta a vazut o vrabie pe gard

    RăspundețiȘtergere
  7. DE FAPT femeile vor altceva si raspunsul l-am gasit foarte clar la un tip Sorin pe site-ul lui.

    A facut el un video si a explicat foarte clar ce vor femeile de la un barbat cand le agati.

    Recomand: http://www.scoaladeseductie.ro/ce-vor-de-fapt-femeile-de-la-un-barbat-la-abordare-si-la-prima-intalnire.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonimule...........cand o femeie este total schimbata fata de cum o stii, se enerveaza din orice spui fara motiv, uneori se imbraca chiar foarte sexy cu toate ca zice ea se vede doar cu o prietena la ea acasa sa discute nimicuri, nici dragoste nu mai face ca inainte(parca o face din obligatie), uneori o surprinzi vb la tel in alta camera si ea iti zice ca vb cu vechea ei prietena pe care o stii si tu, intarzie de multe ori fara motiv si cand o intrebi unde a fost atata timp iti raspunde in 2 peri.....mai mult ca sigur ca a inceput sa se vada cu cineva sau relatie ei cu alt barbat a inceput cam de cand ai obs. si tu schimbarea comportamentului ei.
    Ar vrea sa se desparta de tine dar nu stie cum sa faca pt. a evita un scandal mare sau inca nu e foarte sigura ce fel de caracter are cel cu care se vede pe ascuns asa ca mai tatoneaza terenul, dar nu renunta inca la tine pt. a nu ramane cu buza umflata si fara nici unul dintre voi. Daca ai sesizat una sau mai multe din cele de mai sus referitor la schimbarea comportamentului ei(desi tu te comporti si iti dai interesul fata de ea ca inainte) e de rau amice. Sall sper sa=ti fie de folos ce am spus.

    RăspundețiȘtergere
  9. Faza este ca de multe ori femeia care se cupleaza cu barbati batrani, cheliosi, grasi, fara bani, care nu o satisfac nu va sta cu ei prea mult. In momentul in care celalalt (primul care nu ii mai ofera tandrete, protectie isna ii ofera instrumentul satisfactiei) o lasa incepe sa caute "pachetul complet" din nou! In momentul in care il gaseste il paraseste pe barbatul chelios, batran, burtos si poate chiar cu mai pustini bani.

    RăspundețiȘtergere