miercuri, 11 martie 2009

Pe sistemul "mortu-i de vină!"

Impotenţi intelectual la toate instituţiile implicate în cazul fetiţei care şi-a prins mânuţa într-un aparat de distribuit dulciuri şi sucuri, amplasat în holul Maternităţii Bacău.

Instituţiile disperate să scape de responsabilitatea acestui caz au luat drept informaţie, "importantă pentru anchetă", părerea jenantă a medicului de serviciu, ginecologul Vladimir Corneleac. Acesta a explicat oricui a avut nervi să-l asculte că, "cel mai sigur", fetiţa vroia să fure". Teorie plecată de la premisa că fetiţa provine dintr-o familie de ţigani şi care a fost preluată imediat, ca un colac de salvare, de toate instituţiile responsabile.

1. "Domnule" doctor, ai dat dovadă de un rasism înfiorător!
2. Nimeni şi nimic nu poate dovedi faptul că fetiţa nu a băgat bănuţul în tonomat! Ceea ce înseamnă că ai aruncat cu nişte acuze gratuite!
3. Fetiţa are 6 ani! Copiii la 6 ani, fie că sunt români, ţigani, albanezi, marocani, etc., NU AU DISCERNĂMÎNT! Nimeni nu poate şti ce era în capul fetiţei în acel moment! Poate a băgat bani pentru un pachet de biscuiţi care se afla pe raftul numărul unu şi când a băgat mâna să-l ia, batonul "Mars" de pe raftul numărul 2 i s-a părut mai atractiv. Având mâna mică a trecut uşor de uşiţele sistemului antiefracţie, care au rolul de a împiedica accesul de la un nivel la altul. Copiii sunt imprevizibili, acum vor ceva, peste cinci minute, altceva! Acum urăsc un lucru, mâine îl iubesc! Or asta nu-i face nişte infractori!
"Domnule doctor", ar trebui să-ţi fie ruşine! Ţie şi tuturor celor care ţi-au preluat teoria de căcat!

Problema Nr. 2

Întrebată despre modul în care va fi sancţionată femeia extraterestru, alias patroana firmei, pentru că a obstrucţionat, pentru jumătate de oră, intervenţia echipei de descarcerare a ISUJ Bacău, timp în care fetiţa a stat, în stare de şoc, cu mînuţa prinsă în tonomat, poliţia a ridicat din umeri şi declară că nu-i de competenţa ei să ia măsuri, aceasta revenindu-le pompierilor.
Vorbesc la ISUJ şi mi se spune că, pompierii nu au cadru legal prin care să poată lua măsuri într-o astfel de situaţie. Spunându-le că poliţia s-a spălat pe mâini, purtătorul de cuvânt al ISUJ Bacău îmi declară, oficial, că "efectivele MAI şi MIRA au obligaţia să ne asigure zona de intervenţie". Buuuun!! Ce înţelegem din asta ?! Că poliţia nu-şi cunoaşte competenţele! Printr-o deducţie logică ajungem la concluzia că pompierii NU au avut parte niciodată de sprijin, în intervenţiile lor, din partea poliţiştilor. Faptul că poliţiştii au stat cu mâinile în sân, atunci când echipa de descarcerare era ţinută la distanţă cu poşete în cap, pe motiv că nu au potenţă, ăstaaa ... competenţă, este un argument suficient de solid care să susţină teoria incompetenţei.

După două ore de la prima declaraţie, IJP Bacău are un moment de inspiraţie artificială. Iese cu o altă declaraţie prin care spune că " de fapt, ştiţi, e de competenţa noastră. Fapt pentru care s-a demarat o anchetă!"
Recunoaşterea prostiei nu poate fi decât un alt argument pentru susţinerea teoriei impotenţei intelectuale.

În concluzie, patroana cretinoidă şi-a bătut joc de voi toţi. "V-a făcut!", cum ar spune băieţii din spatele blocurilor. De rahat!

Asta nu face decât să confirme o altă teorie, care susţine că e de ajuns ca o femeie să ţipe/urle/isterizeze, ca lumea să pice înrobită la picioarele ei!
Mai spuneţi că nu femeile conduc lumea!

Pozitia de capra a organelor o puteti vedea pe Contrasens

2 comentarii:

  1. Specific romanesc...
    Totusi, daca erati atatia jurnalisti acolo.. de ce nu i-ati ajutat pe politisti sa isi ... aminteasca care e treaba lor!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Politzia e de kkt oriunde in tzara asta! Ea nu se ocupa decat cu scapatul interlopilor din belele! Huuuuuoooooo!!!!!!!!!!!! Muri'v'ar capra!
    Si vaca aia de patroana merita arsa cu tzigara, fripta cu jarul si data pe mana tziganilor, dar nu pe mana celor care au un Dumnezeu, aia de ii condamna italienii. E o vaca, vaco!

    RăspundețiȘtergere