luni, 12 ianuarie 2009

17 măicuţe, alergate cu buldozerul de clanul Becali

Gigi Becali a reuşit să bage frica în 17 măicuţe de la Mănăstirea Christiana, situată în Bucureăti,pe Şoseaua Pipera. În războiul său cu Arhiepiscopia Bucureşti pentru un teren de 15.000 de metri pătraţi, estimat la circa 30 de milioane de euro, care se află în folosinţa mănăstirii, latifundiarul a încercat să-şi facă singur dreptate cu buldozerul. Luna trecută, măicuţele au depus o plângere la Secţia 6 de Poliţie contra nepotului latifundiarului, Lucian Mihai Becali, după ce s-au trezit la poartă cu buldozerele trimise de acesta pentru a dărâma gardurile mănăstirii. Lucian Becali deţine un titlu de proprietate asupra terenului din 1999, în condiţiile în care Guvernul a atribuit printr-o hotărâre dreptul de folosinţă asupra suprafeţei bisericii în 1997.

Pe terenul pe care îl cere acum familia Becali se construieşte o biserică, ajunsă la nivel de fundaţie.

Ce mai păleşte "semnul crucii si al neamului românesc" când vine vorba de o sumă cu multeee zerouri. Deci, da! Încă mă mai miră ipocrizia. Sper să mă vindec. Curând.

Un comentariu:

  1. Draga mea, sa nu te mire. Prostia. Goana dupa bani, fara pic de munca, sa nu te mire golania, mitocania si surorile ei....Sa ne indigneze, sa luam atitudine, asa cum ai facut tu. Numai bine iti doresc.

    RăspundețiȘtergere