miercuri, 14 ianuarie 2009

Ce cul sunt!!! Îl am în premieră, în direct şi-n reluare, pe Tarkan de Caransebeş



După vizionarea acestui clip, un amic găseşte de cuviinţă să-i plângă de milă lui Mădălin Ionescu, "ce-a fost şi ce-a ajuns?!"

Şi ce-a fost, mă rog ?!
A fost un ins mediocru, c-un show tv care te făcea să-ţi pui întrebarea dacă moderatorul nu-i cumva senil, ori oligofren! Emisiunile de la Naţional Tv erau pline de nebune care se jurau că au murit şi au vizitat Raiul, apoi Iadul, toate astea sub influenta unui joint savurat impreuna cu soţii Ceauşescu. Waaazzzzaaaaa, nigger?!
Apoi, cu nemaipomenitele-extra-mega-senzaţionalele "făcătoare de minuni". Mama Omida, "cea ma tare operatoare a magiei albe", nepoată'sa, Mercedesa, nora, Crăiasa Luminii, şi tot neamul de cocălari şi pirande, desfăceau, în direct, "cununiile legate", blesteme de moarte şi-ţi aduceau, la uşă, partenerul mult visat, chit că era vorba de George Clooney, Angelina Jolie, Clive Owen, Salma Hayek, Jude Law sau Meg Ryan. Tu aveai obligaţia să te duci în chiloţi, noaptea la 3, lângă un stejar, lângă care trebuia să te speli cu "apă neîncepută" şi să iei copacul în braţe, până te sălta vreo patrulă de jandarmi, agenţi locali sau de poliţie.
Ăsta a fost şi este mai patetic chiar şi decât Diaconescu. Cel din urmă măcar recunoaşte că i-ar trage-o şi lui Mircea Solcanu (gay-ul declarat al telenoveliştilor de la acasă tv), dacă asta i-ar aduce şi mai mult rating.

La trustu' lu' Felix credeţi că acest Mădălin Ionescu face ceva mai deosebit?! De unde atâţia neuroni?! Watch the movie!

3 comentarii:

  1. Mie imi vine sa pling. :( Asta e criza adevarata , nu cea financoara...

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...apropo de acest individ... eu cred ca a inceput sa`i placa, la inceput a strans din dinti, apoi a cautat sa faca "reiting" imitandu-l pe Gheorghe si acu... uite a ajuns sa tina ritmul cu "prea-talentatul" din Caransebes... e de jale, fratilor, eu simt ca in curand se va stinge lumina de tot....... prea multi fura curent in tara asta

    RăspundețiȘtergere