vineri, 9 ianuarie 2009

Windows 7, din 2010

Microsoft promite, din 2010, cea mai tare versiune de windows ever! Se numeşte windows 7. Din declaraţiile făcute până în prezent despre această variantă.. deduc că va fi un eşec chiar mai mare decât Vista (despre care spuneau, by the way, in 2006, ca va fi cel mai cel si care s-a dovedit a fi un mare crap).

Cerinţele minime pe care trebuie să le îndeplinească un sistem pentru a rula noua versiune de operare sunt exagerat de ridicate. Este nevoie de un procesor cu frecvenţă de 1 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB de spaţiu de stocare pe hard disk şi de o placă video cu memorie de minimum 128 MB.

1GB RAM pentru rulaj?!?! Gizăs Craist, cum ar spune americanul. Păi Windows 7 ăsta ar trebui să facă si de mâncare, ca sa ma convingă să sacrific 1 GB RAM, în condiţiile în care XP-ului îi sunt suficienţi 64 de rami!! 16 GB pentru stocare ?!?! WTF ?!?! XP-ul are nevoie de doar 1,5 GB.

Deşi folosesc Vista, dar doar pentru că mi l-au băgat pe gât la cumpărarea laptop-ului, intenţionez să revin la XP. Şi, în condiţiile date, promit să n-am curiozităţi în ceea ce priveşte modul de operare al Windows-ului 7!

P.S. Este disponibilă pentru descărcare pe internet versiunea beta a sistemului de operare Windows 7, pentru curioşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu