duminică, 11 ianuarie 2009

Se-nchide Bistro Primera

Bistro Primera din Bacau isi inchide portile din 15 ianuarie. O afacere profitabila pusa pe chituci de-un management cat se poate de prost. Potrivit unor surse din interior, cei care administrau afacerea nu mai fac fata chiriei de 4.000 de euro, perceputa de proprietarul spatiului, consilierul local PNL, Lucian Ciubotariu. Astfel, s-au hotarat sa inchida afacerea.

Bistro Primera "producea" asta vara in jur la 5.000 de lei pe zi, iar in cele mai proaste zile din sezonul rece se faceau 1.500 de lei. Iar aproape jumatate dintre angajati lucrau fara carte de munca. Ca sa dai de gard o afacere in conditiile astea trebuie sa ai un management exagerat de prost. A! Si fite, daca ma gandesc, printre altele, la motocileta pe care si-au luat-o-n vara administratorii. Si-un manager mediocru stie ca profitul se reinvesteste in primii ani, nu se sparge pe placeri personale.

Angajatii au fost instiintati inainte de Revelion despre hotararea lor de a inchide afacerea, la 15 ianuarie. Astfel, peste 20 de bucatari, barmani si ospatari s-au trezit in prima luna a anului ca nu mai au serviciu.

Interesant este faptul ca au decis s-o inchida si nu s-o vanda, in conditiile in care administratorii se plang si de foarte multe datorii.
Potrivit acelorleasi surse, omuletii nu au rabdare sa astepte un cumparator, se grabesc s'ajunga in Italia, la socri.

Cum ar zice Lazarus, la OTV, Suspecta graba asta!

O sa-mi lipseasca pastele carbonara, singurele cu adevarat bune in orasul asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu