miercuri, 28 ianuarie 2009

Femeile şi şofatul: clip

A fost o vreme când era vai şi amar de bărbatul care îndrăznea să spună că femeile n-au nicio treabă cu şofatul. De când şofez ma confrunt, ca mulţi alţii, cu diverse situaţii în trafic, acord mai multă atenţie celorlalţi şoferi şi mişcărilor pe care aceştia le fac în trafic. N-aş putea să zic că femeile greşesc mai mult decât bărbaţii. La fel de mult greşim cu toţii. Motivele sunt cele care diferă, însă! Cei mai mulţi dintre şoferii bărbaţi sunt nesimţiţi. Dacă n-ar fi atât de nesimţiţi, nu s-ar mai întâmpla atâtea accidente. Pe de altă parte, femeile greşesc din ..."erori de pilotaj". Adică, ele se "prind" mai greu cum e cu o garare, o laterală, nu deţin sau dobândesc greu abilitatea de a aprecia distanţa sau viteza. Ca o paranteză, am stat în spatele unei blonde, blondă pe bune, vreo 10 minute. Nu îndrăznea să iasă dintr-o parcare. Până n-am început s-o stresez, nici că a mişcat ceva. Probabil aştepta să se oprească traficul, ca să treacă ea.
Sunt convinsă că bărbaţii se vor amuza cel mai tare.

4 comentarii:

  1. Sunt adevarate motivele identificate si expuse, dar asta deja nu mai conteaza...ziua e mult mai frumoasa dupa vizionarea clipului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Barbatii care se tavalesc pe jos de ras dupa vizionarea acestui clip sa nu uite ca ei sunt principalii autori ai accidentelor mortale, subliniez, mor-ta-le! Nici 5% din totalul accidentelor mortale nu sunt provocate de femei. Ele sunt mai putin fitzoase la volan si mult mai prudente, chiar daca exagerat de prudente uneori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Barbatii care se tavalesc pe jos de ras dupa vizionarea acestui clip au pur si simplu simtul umorului, nu fac o drama din orice si au clipe cand uita ca ei sunt principalii autori ai accidentelor mortale, subliniez mor-ta-le. Pacat ca nu sunt multi barbati care plang cand e ceva comic si care rad cand e ceva trist, in acest mod sunt sigur ca procentul de 95% din total accidentelor mortale provocate de barbati ar fi mult diminuat. Traiasca logica!

    RăspundețiȘtergere
  4. am raaaas, dar mai ales pentru ca m-am vazut pe mine, acum cateva luni, ba chiar saptamani! beton!

    RăspundețiȘtergere