joi, 29 ianuarie 2009

Tichetele de vacanţă ale Elenei Udrea

Nu sunt specialist în domeniu, dar urmând logica, această măsura nu va ajuta pe nimeni.
Pe consumatori nu i-ar ajuta cu nimic, pentru că în vremuri de criză (cînd oamenii n-au bani de rate, întreţinere, mîncare), nu poţi să le dai tichete de vacanţă în loc de salariu!

Pe prestatorii de servicii turistice nu i-ar ajuta cu nimic, pt că măsura asta nu i-ar favoriza decît pe hotelierii care oferă servicii proaste la preţuri mici, şi pe care în nici un caz nu i-ar stimula să crească calitatea serviciilor! Iar hotelierilor care oferă o oarecare calitate şi care s-ar băga, de voie, de nevoie, să accepte astfel de tichete la plată, le-ar aduce nişte valuri de cocălari deghizaţi în “turişti”, care n-au nimic de-a face cu turismul civilizat, care i-ar deranja şi ar strica vacanţa turiştilor normali.

Madam Udrea ar trebui să găsească o formă de a-i obliga pe hotelierii noştri să ofere calitate şi la preţuri după buzunarele noastre. Este stupid să plăteşti în România, unde calitatea serviciilor este aşa cum este, de două ori mai mult decât în Grecia, Turcia sau Bulgaria. De asta trebuie să se ocupe ea, nu de tichete de vacanţă, din a caror realizare "neşte băieţi buni" vor face avere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu