sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Ramona Gabor a ajuns model cu picioare strimbe

Picioarele drepte, masurile de 90-60-90, si un aspect placut nu mai sint principalele conditii pentru a deveni model, atunci cind vine vorba de influenta banilor. Ajunsa pe plaiurile dimbovitene gratie statutului dobindit de sora ei prin casatoria cu Irinel Columbeanu, Ramona Gabor a devenit, in scurt timp, un model cautat atit de casele de moda romanesti, cit si straine, chit ca avea picioarele strimbe. Continuare

Si uite asa, "noua Ramona Gabor" s-a aliniat pe lista modelelor de urmat in viata, alaturi de Simona Senzual, Sexi Braileanca, Cristina Spatar, Florin Salam, Guta Coada de Maimuta, Poponet, si alte nulitati asemenea. Pitipoancele au de unde alege.

Ce-ti doresti pentru cand vei fi mare, draga Alinuta, intreaba "diriga". "Ooo, doamna diriginta, imi doresc sa fiu modeala, cu sanii mai mari cu doua numere, cu botox in buze-in toate buzele- si sa petrec in cluburi alaturi de Poponet si micul Hrebe. Vreau sa-i dau ceata lu' Elena Basescu. Nici macar nu e asa frumoasa, si nici nu vorbeste corect gramatical, si nici nu prea o intelegi cand vorbeste, pentru ca o face printre dinti. Am vazut io pe iutub".

Mi-e greata de artificial, de promovarea lui si de tot ce deriva din asta. Am avut aceasta discutie ieri, cu seful meu. Imi spunea ca se gasesc enorm de multi barbati care sa ma contrazica. Da, sunt de acord. S-au dus vremurile cand femeia era apreciata pentru "look"-ul natural, pentru ceea ce era si nu pentru ceea ce vroia sa para. Erau vremuri cand inteligenta era un factor decisiv in alegerea partenerei, respectiv, partenerului. Acum doar inhiba. Nu mai conteaza ca nu esti in stare sa legi trei cuvinte, important e sa fii "tunata" din cap pana in picioare si ai succesul garantat. Ce mai conteaza ca ceafa iti este impartita in 7 randuri de slana, esti needucat si lipsit de bun simt, important e sa ai cifra de afaceri de la cinci zerouri in sus, un Bentley si sa fii dispus sa "share" acele zerouri. Infiorator. Uite d'aia impartasesc o mare parte din opiniile lui Soljeniţîn, opinii emise inca din '78, da?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu